Etkinlikler

Bölümümüz lisans öğrencilerinin danışmanları ile bir araya geldiği online toplantılar, 1. ve 2. sınıflar için 23 Kasım 2020 tarihinde, 3. ve 4. sınıflar için ise 25 Kasım 2020 tarihinde saat 16.00 da gerçekleştirilmiştir.

23 ARALIK Çarşamba günü saat 16:00'da aşağıdaki bağlantıda ERASMUS+ Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır.

ERASMUS+ Giden Öğrenci Sorumlusu ve Gençlik Programları Koordinatörü Funda YUMUK'un katılacağı toplantıya bütün öğrencilerimiz davetlidir

Google meet bağlantısı

Türkiye Biyologlar Derneği'nin düzenlediği ücretsiz ISO9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimine tüm bölümümüz (öğrenci-personel-öğretim üyesi) davetlidir.

İsteyenler aşağıdaki linke girerek kayıtlarını yaptırabilirler.

300 Kişilik 2 saat sürecek Zoom toplantısı sonunda sertifikaya hak kazanılacaktır.

Amasya Üniversitesi'nden Prof. Dr. Birsen Aydın Kılıç ve Doç. Dr. Neslihan Karavin'in, Ordu Üniversitesi'den de Prof. Dr. Tuğba Bayrak Özbucak hocalarımızın katıldığı Mezun-Öğrenci buluşması 16 Aralık 2020 saat 16:00, google meetings üzerinden çevrimiçi gerçekleşmiştir.

Buluşmaya hocalarımızın kendilerini tanıtmasıyla başlanmış olup daha sonra biyoloji mezunlarının iş imkanları ve sorunları ile ilgili bilgiler vermişlerdir. Buluşmanın ikinci yarısında ise söz öğrencilerimize verilmiş ve onlardan gelen sorular cevaplanmıştır.

OMU Biyoloji Bölümü Mezunları ile öğrencilerimizin buluştuğu çevrimiçi toplantının görsellerine buradan ulaşabilirsiniz.

BİYOGEM (Biyoteknoloji ve Genetik Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi) tarafından düzenlenen, Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Günnur DENİZ (Aziz Sancar Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü Müdürü ve İmmünoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi) tarafından 23 Aralık 2020, Çarşamba günü, saat 14.00’de, Zoom üzerinden çevrim içi olarak sunulacak “COVID-19 HASTALIĞINDA BAĞIŞIKLIK YANITI” konulu seminere bütün öğrencilerimizi ve hocalarımızı davet ediyoruz.

Zoom ID: 971 1133 6874

Zoom Linki: bit.ly/biyogem1453

Seminer Posteri

2020-21 Güz Yarıyılı Tek Ders Sınav Duyurusu

Biyoloji Bölümü 2020-21 Güz Yarıyılı Tek Ders Sınavı Biyoloji Bölümü dersliklerinde 18.02.2021 Perşembe günü saat: 11:00'de yüz yüze yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerin belirtilen gün ve saatte Biyoloji Bölümü Sınav Salonunda hazır olmasını rica ederiz.

Biyoloji Bölüm Başkanlığı

2021 Bahar Döneminin başlamasına kısa bir süre kaldı.

Öğrencilerimizin ilgi duydukları konular ile hazırladıkları bu sunumlar, yoğun ders dönemine güzel bir ısınma oldu.

Sunum videolarını izlemek için akademik etkinlikler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Sunumları gerçekleştiren öğrencilerimize, haftasonu olmasına rağmen katılan tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Google Classroom bağlantısına @stu.omu.edu.tr adresinizle katılabilirsiniz

Tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

Bölümümüz lisans öğrencilerinin danışmanları ile bir araya geldiği 1. ve 2. sınıf toplantıları 27 Mayıs 2021 saat 16.00 da; 3. , 4. ve uzatmalı öğrencilerin toplantıları da 28 Mayıs 2021 saat 16.00 da yapıldı

6 Haziran Pazar günü saat 18:00'da aşağıdaki bağlantıda Çevrimiçi Mezun-Öğrenci Buluşması gerçekleşecektir.

Buğra Optik'ten 2010 Mezunu Buğra Rahman KAHRAMANOĞLU, NARDO Biyoteknoloji'den 2013 Mezunu Önder AKYÜN ve TETA Tohumculuk'tan 2018 Mezunu Cezmi AĞDUR'un katılacağı buluşmaya bütün öğrencilerimiz davetlidir.

Toplantıya Google Meet uygulamasında katılmak için bu bağlantıyı tıklayın

Alternatif olarak Meet uygulamasını açıp şu kodu girebilirsiniz: jht-tqmw-sjz

11.06.2021 Cuma günü saat 14:30' da Fakültemiz Prof. Dr. Fevzi KÖKSAL Salonunda Mesleki Uygulama Programını tamamlayan son sınıf lisans öğrencilerimize programa katılan ilgili kurum amirleriyle birlikte başarı belgeleri takdim töreni yapılacaktır.

Uzman Çiğdem Çakır Beyhan tarafından verilecek yüzyüze eğitim Lacivert Salonda, 6 ve 13 Aralık tarihlerinde iki gün gerçekleşecektir.

Eğitim saatleri 8:15-10:00 ve 15:00-17:00

8 Aralık 2021 Perşembe 18:00'de eski mezunlarımızdan sayın Prof. Dr. Engin Kariptaş hocamız, öğrencilerimizle çevrimiçi buluşarak keyifli bir söyleşi gerçekleştirecektir.

Başarılı mezunlarımızın deneyimlerini paylaşması amacıyla düzenlediğimiz bu söyleşilerimize bütün öğrencilerimizi bekliyoruz

Bağlantı linki

Sınıf Kodu: u2gykv7

Prof. Dr. Nazmi POLAT hocamız tarafından 04.01.2022 saat 13:00'da yüzyüze verilecek "Biyolojide Etik Konular" başlıklı konferansın yapılacağı yer Prof. Dr. Fevi KÖKSAL konferans salonu olacaktır