11 Haziran 2021 Mesleki Uygulama Programı Başarı Belgesi Takdim Töreni

Yazar: taner.tuncer | Tarih: 15 Haziran 2021

11.06.2021 Cuma günü saat 14:30da Fen-Edebiyat Fakültesi Lacivert Salonda 2020-21 Bahar Yarıyılında Mesleki Uygulama Programını Nardo Biyoteknoloji Sanayi Tic.A.Ş ve Özel Samsun Sınav Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi ve Anadolu Lisesi’ nde başarıyla tamamlayan son sınıf lisans öğrencilerine Biyoloji Bölümü öğretim üyeleri ve programa katılan Özel Samsun Sınav Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi ve Anadolu Lisesi kurum amiri Mücahit GENÇAL birlikte başarı belgelerini takdim etmişlerdir.

Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erkan YALÇIN, öğrencileri tebrik ederek bu programın ilk defa uygulanmasına rağmen Özel Samsun Sınav Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi ve Anadolu Lisesi’nde Mesleki Uygulama Programını Başarıyla tamamlayan öğrencimiz Sümeyra AKIN’ ın aynı kurumdan iş teklifi alması bizleri son derece memnun etmiştir, görüyoruz ki program daha ilk yıldan meyvesini vermiş ve bu sabah da Samsun Nano-Lab. Analiz ve Medikal Hizmetler A.Ş. ile yeni bir Mesleki Uygulama Programının imzalandığını ifade etmiştir.

Sınav Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi ve Anadolu Lisesi kurum amiri Mücahit GENÇAL ise programı başarıyla tamamlayan Biyoloji Bölümü lisans öğrencisi Sümeyra AKIN’ ı tebrik ederek memnuniyetlerini dile getirmiştir. Başarı belgelerini alan lisans öğrencileri de programdan çok memnun kaldıklarını, özgüven ve iş tecrübesi kazandıklarını ifade ederek teşekkür etmişlerdir.

Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona ermiştir